NL EN
/

Beaqon, HEADHUNTER & recruiterbureau Rotterdam

Headhunter / recruiterbureau Beaqon is gevestigd aan de Oostzeedijk in het centrum van Rotterdam. Met een klein gespecialiseerd team leveren wij onze diensten aan een grote diversiteit aan klanten. Wij hebben met onze voeten in de modder gestaan in de IT, online marketing en communicatie en kennen de uitdagingen bij zowel de Marketing en Communicatie sector als de eindklanten. 

De naam Beaqon

De naam Beaqon is een verbastering van het engelse 'beacon' dat baken of vuurtoren in het Nederlands betekent. Wij zien ons bedrijf als een baken voor klanten waar je moet zijn voor gekwalificeerde kandidaten. Daarnaast zijn wij een baken voor online specialisten om mooie functies te verkrijgen met een grote uitdaging. Beaqon faciliteert in het matchingsproces en heeft daarbij quality, de 'Q' in onze naam, hoog in het vaandel staan. Kwaliteit in het selectieproces en kwaliteit met betrekking tot de kwalificaties van de kandidaten. Beaqon levert gekwalificeerde online professionals met een passie voor hun vak. 

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives