NL EN
/ / Beaqon als werkgever

beaqon als werkgever

Indien je als kandidaat gedetacheerd zult worden door Beaqon, zorgen we voor goede coaching en begeleiding. Tevens houden we je ontwikkeling goed in de gaten zodat jouw carriere de leercurve doorgaat die je vooraf hebt gepland. Wij begrijpen als geen ander dat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld moeten zijn en het administratieve proces het werkplezier niet in de weg mag staan. Bij Beaqon streven we naar een optimale samenwerking met opdrachtgever en kandidaat. Wij zorgen voor een netwerk waarop je terug kunt vallen met vragen. Beaqon deelt haar backoffice met Dare to Design, een full service Marketing en Communicatie bureau. In deze backoffice kunnen wij terugvallen op expertise in alle disciplines die wij detacheren. Verder organiseren we regelmatig meetings met een interessant online marcom onderwerp zodat je kunt sparren met andere professionals en je kennis verbreed wordt. 

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives