NL EN
/ / De eerste Blog...

De eerste Blog...

1 september 2014

De eerste van de maand, blogtime! Altijd spannend om te starten met een blog. Met welk onderwerp ga je starten, wie wil je er mee aanspreken, wat wordt het doel? Goh, het lijkt wel content voor online marketing....Wij vinden het ongelofelijk boeiend om te zien hoe de regels van Google search, conversierates, buzzwords etc. een ongelofelijk impact hebben op de wijze waarop stukken geschreven worden. Want hou je je niet aan de SEO regels (Search Engine Optimalisatie), dan heb je mooi pech, zijn de poten onder jouw businesscase weggezaagd en kun je gedag zeggen tegen de passie die je hebt voor het werk dat je online aan de man probeert te brengen. Maar gelukkig zijn er online marketeers, SEO specialisten, SEA specialisten, contentmanagers en contentmarketeers die je hierbij terzijde kunnen staan. Bijzonder hoe zo'n beroepsgroep in pakweg 10 jaar tijd enorm gegroeid is en een enorme stempel drukt op de online maatschappij. Wij lazen een leuk artikel op marketing facts waarin een pleidooi werd gegeven voor slow contentmarketing. En een beetje gelijk hebben ze wel, want om nu je hele contentziel te verkopen aan de advertentieduivel, dat voelt als SBS-6 ten opzichte van de VPRO. Je zult echter wel mee moeten in deze Google Search ratrace. No readers, no glory...

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives