NL EN
/ / Detachering

Detachering

Vaak hebben onze opdrachtgevers behoefte aan een flexibele schil in hun marcom organisatie om de fluctuatie van werk en de benodigde resources op elkaar af te stemmen. Ook een FTE budget of een afgebakend online project kan soms een drive zijn om te werken met ingehuurde professionals. Bij Beaqon komen we tegemoet aan deze vraag met de mogelijkheid tot detachering van de professionals.

The Dare Academy

De professionals die wij inzetten zijn gekwalificeerd en hebben de nodige relevante ervaring in het online marketeers vakgebied. Beaqon heeft een belangrijke liaison met The Dare Company. Met hun gespecialiseerde back-office zorgen wij voor een goede ondersteuning van onze specialisten. Alle disciplines in het vakgebied die wij detacheren zijn vertegenwoordigd in deze backoffice. Onze specialisten hebben altijd back-up vanuit deze groep. Daarnaast heeft The Dare Company ook The Dare Academy opgezet. Hier worden medewerkers ook regelmatig bijgeschoold over nieuwe ontwikkelingen in het online marketing landschap.

Payrolling

Onze payrolling is optimaal ingericht, heeft een SNA keurmerk en voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Tevens kunnen de door Beaqon gedetacheerde online specialisten rekenen op een vlekkeloze en snelle verwerking van de urenadministratie. Wij hebben er immers belang bij dat de opdrachtgever en de werknemers hierin optimaal gefaciliteerd worden zodat dit een perfecte samenwerking niet in de weg kan staan.

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives