NL EN
/ / Headhunting

Headhunting Online specialisten

Headhunting is voor ons het streven naar de ultieme kandidaat voor de vacante positie. Bij ons start dit met een afspraak voor een grondige inventarisatie van de functie, het team waarin deze gaat functioneren en de bedrijfscultuur. Beaqon - headhunting - lachende zakenvrouwDeze laatste factor bepaalt vaak de toon van de muziek in de samenwerking. Vervolgens zullen wij gezamenlijk met onze opdrachtgever ons netwerk gaan screenen en bekijken welke kandidaten in aanmerking komen voor de zogeheten longlist. Het zoeken naar een kandidaat is soms een creatief proces waarbij we afwijken van de gebaande paden. We kruipen in de huid van de gewenste kandidaat en bepalen dan waar we hem of haar zouden kunnen vinden. Geschikte kandidaten zullen we uitnodigen voor een gesprek. De opdrachtgever zit aan het stuur, wij adviseren. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kunnen we de kandidaat eerst volledig screenen alvorens op gesprek bij de opdrachtgever te komen. Bij de selectie kunnen we, indien gewenst, gebruik maken van verschillende assesments om te bepalen of de kandidaat past binnen het profiel dat we zoeken. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan Management Drives voor het werken in teamverband of ACT® voor competentiemeting. Nadat vanuit de shortlist de ultieme kandidaat is gekozen, begeleiden we de totstandkoming van de contractvorm. Beaqon is hierin flexibel, de opdrachtgever bepaalt in overleg met de kandidaat de vorm. Voor ons staat het resultaat voorop. Wij hanteren hierin de, voor ons, logische regel 'No Cure, No Pay'.

 

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives