NL EN
/

Sustainability en MVO

Beaqon - sustainable headhunting - groene gras voetafdrukSunstainability of duurzaamheid is voor ons key in de bedrijfsvoering en absoluut geen modewoord. Wij kiezen er vol voor om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen. Hieronder een overzicht van de maatregelen die we nemen op het gebied van people, profit en planet.

 

People

Wij streven er naar om een prettige werkomgeving voor onze medewerkers en kandidaten te creeren. Dit betekent dat we transparant zijn in ons recruitmentproces, een goede invulling hebben van de verschillende beloningscomponenten en oog hebben voor de gewenste ontwikkeling en begeleiding van onze mensen. 

 

Planet

In de beslissingen bij de keuzes van middelen houden we continue rekening met de factor Planet. We zijn vol electrisch met onze totale mobiliteit. Als we afspraken online kunnen afhandelen zullen we dit niet nalaten. Ons kantoor is dermate licht ingericht dat we bij daglicht geen extra verlichting nodig hebben. Al onze communicatie-uitingen doen we zoveel mogelijk online. 

 

Profit

Met onze dienstverlening helpen we mee om de maatschappij meer online te laten functioneren. Dit zorgt voor minder gebruik van allerlei resources en materialen die normaal gesproken nodig zijn voor een offline variant. Daarnaast geeft deze dienstverlening invulling aan anytime, anyplace, anywhere en dit past goed bij het huidige tijdsbeeld. We investeren in duurzame middelen zoals LED verlichting en A+++ apparatuur. TCO gaat bij ons altijd voor kort gewin. 

 

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives