NL EN
/ Kandidaat

high potentials alert!

Bij headhuntersbureau Beaqon zijn we op zoek naar de high potentials in het online marketeers vakgebied. Daarbij beseffen we als geen ander dat deze groep toppers een steile leercurve hebben en hoge eisen stellen aan hun ontwikkeling.

In samenspraak met onze opdrachtgevers wordt rekening gehouden met de ontwikkeling van jou als kandidaat zodat alle partijen optimaal profijt hebben van jouw drive om het maximale uit de carriere te halen.

 

schrijf je in als online specialistBEAQON - WE WANT YOU SIGN - HEADHUNTING - RECRUITMENT

Ben je een high potential in de online wereld waarmee wij nog geen contact hebt gehad? Aarzel dan niet om jouw CV op te sturen via ons aanmeldformulier. Wij komen graag in contact om te bepalen of we op dit moment een perfecte uitdaging voor je beschikbaar hebben. Mocht je interesse hebben in één van de vacatures op de site, meld je dan aan middels de button bij de vacature. Wij zullen dan contact met je opnemen om te bepalen of er een goede match is.

Vacatures

Vacatures

171201: Vacature SEA Consultant
Voor een online marketingbureau in Rotterdam hebben wij een vacature als: SEA Consultant Voor deze vacature zoeken wij... Lees meer »

010315: SEO/SEA specialist
Voor een dynamisch reclamebureau gevestigd in hartje Rotterdam zoeken wij een SEO/SEA specialist die reeds zijn sporen verdiend... Lees meer »

150201: Senior Front End developer
Bedrijfsprofiel Service en infoprovider, gemiddeld meer dan een miljoen klanten per dag. Gewenst is om goede service en... Lees meer »

Vacature overzicht »

KvK: 27360603
IBAN: NL30INGB0006574237
BTW: NL133961229B01

Beaqon

Rottekade 69
2661JP Bergschenhoek

T 06 50 22 59 78

E info@beaqon.nl

Beaqon on Facebook Beaqon on Twitter Beaqon on LinkedIn

Beaqon Digital Marketing Executives