high potentials alert!

Bij headhuntersbureau Beaqon zijn we op zoek naar de high potentials in het online marketeers vakgebied. Daarbij beseffen we als geen ander dat deze groep toppers een steile leercurve hebben en hoge eisen stellen aan hun ontwikkeling.

In samenspraak met onze opdrachtgevers wordt rekening gehouden met de ontwikkeling van jou als kandidaat zodat alle partijen optimaal profijt hebben van jouw drive om het maximale uit de carriere te halen.

schrijf je in als online specialist

Ben je een high potential in de online wereld waarmee wij nog geen contact hebt gehad? Aarzel dan niet om jouw CV op te sturen via ons aanmeldformulier. Wij komen graag in contact om te bepalen of we op dit moment een perfecte uitdaging voor je beschikbaar hebben. Mocht je interesse hebben in één van de vacatures op de site, meld je dan aan middels de button bij de vacature. Wij zullen dan contact met je opnemen om te bepalen of er een goede match is.

Vacatures


CMS Developer

Voor een internationaal opererende ICT dienstverlener zoeken wij een CMS developer. Als CMS Developer werk je in een gepassioneerd team dat in nauw overleg met klanten bezig is met het optimaliseren en ontwikkelen van projecten. Je bent verantwoor...

Lees meer
Merk Marketeer
  • Opzetten campagneplanning ism campagne coordinator voor gehele team
  • Briefen designers in het team betreffende de verwachtingen
  • Samen met het team bedenken eigenzinnige concepten voor salescampagnes 
  • Feedback geven aan, en aansturen van design...
Lees meer
Medior / senior .NET developer

Voor een prachtig internationaal werkend consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een medior of senior .NET developer. Je werkt in een dynamisch internationaal verband aan verschillende complexe opdrachten en hebt direct contact met klanten. De w...

Lees meer
Vacature overzicht