Waarom Beaqon?

Headhunter en recruiterbureau Beaqon is volledig gespecialiseerd in Online specialisten en Online marketingmanagers. We zijn een niche speler in dit vakgebied. Wij hanteren hierin het credo 'Schoenmaker blijf bij je leest'.  

Beaqon ontzorgt haar klanten in het zoekproces naar de juiste persoon voor de job. Daarbij is zij flexibel in de contractvorm waarbij gedacht kan worden aan pure werving en selectie, interim management op detacheringsbasis of contractbemiddeling bij zeflstandige professionals.

Met ons grote netwerk zoeken wij op basis van de specificaties naar kandidaten die geschikt zouden kunnen zijn voor de vacante functie. Wij kunnen daarbij ook kandidaten benaderen die wellicht bij concurrenten in dienst zijn en lastig rechtstreeks gecontacteerd kunnen worden door de organisatie van onze klant.

Na de samenstelling van de longlist, die we gezamenlijk doorlopen, nemen wij een zorg uit handen door het gezamenlijk samengestelde selectievoortraject met de gevonden kandidaten nauwgezet te doorlopen. De shortlist wordt hiermee gerealiseerd. Vervolgens kunnen assesments deel uitmaken om tot een ultieme selectie te komen. Nadat de uiteindelijk kandidaat geselecteerd is, zorgen wij voor een soepel verloop van de administratieve workflow zodat alle partijen vol energie met elkaar aan de slag kunnen.

Diensten

Onze organisatie geeft met een aantal diensten invulling aan het huidige maatschappelijke klimaat. Het is zomer in de economie, maar is het verstandig om volledig voor vaste bemanning te kiezen? In ons online marketeersbestand hebben wij zowel medewerkers ter beschikking die kiezen voor een vaste baan als medewerkers die liever op interim basis werken. Ook detachering behoort tot de mogelijke contractvormen. 

 

Wet Werk en Zekerheid

Met de introductie van de wet Werk en Zekerheid zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd of aanstaande die impact hebben op de mix van vaste en flexibele contracten. Mede gezien de trend in de maatschappij voorzien we een verdere opgang van flex-professionals die vraagt om een andere benadering van de contractvorm. De missie van Beaqon is en blijft om de beste man of vrouw voor de vacature te vinden. De opdrachtgever bepaalt de contractvorm waarin het arbeidscontract gegoten gaat worden. Ons dienstenpakket is hier primair op gebaseerd en kan aan elke wens worden aangepast.

 

Vacatures


CMS Developer

Voor een internationaal opererende ICT dienstverlener zoeken wij een CMS developer. Als CMS Developer werk je in een gepassioneerd team dat in nauw overleg met klanten bezig is met het optimaliseren en ontwikkelen van projecten. Je bent verantwoor...

Lees meer
Merk Marketeer
  • Opzetten campagneplanning ism campagne coordinator voor gehele team
  • Briefen designers in het team betreffende de verwachtingen
  • Samen met het team bedenken eigenzinnige concepten voor salescampagnes 
  • Feedback geven aan, en aansturen van design...
Lees meer
Medior / senior .NET developer

Voor een prachtig internationaal werkend consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een medior of senior .NET developer. Je werkt in een dynamisch internationaal verband aan verschillende complexe opdrachten en hebt direct contact met klanten. De w...

Lees meer
Vacature overzicht