Detachering

Vaak hebben onze opdrachtgevers behoefte aan een flexibele schil in hun marcom organisatie om de fluctuatie van werk en de benodigde resources op elkaar af te stemmen. Ook een FTE budget of een afgebakend online project kan soms een drive zijn om te werken met ingehuurde professionals. Bij Beaqon komen we tegemoet aan deze vraag met de mogelijkheid tot detachering van de professionals.

The Dare Academy

De professionals die wij inzetten zijn gekwalificeerd en hebben de nodige relevante ervaring in het online marketeers vakgebied. Beaqon heeft een belangrijke liaison met The Dare Company. Met hun gespecialiseerde back-office zorgen wij voor een goede ondersteuning van onze specialisten. Alle disciplines in het vakgebied die wij detacheren zijn vertegenwoordigd in deze backoffice. Onze specialisten hebben altijd back-up vanuit deze groep. Daarnaast heeft The Dare Company ook The Dare Academy opgezet. Hier worden medewerkers ook regelmatig bijgeschoold over nieuwe ontwikkelingen in het online marketing landschap.

Payrolling

Onze payrolling is optimaal ingericht, heeft een SNA keurmerk en voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Tevens kunnen de door Beaqon gedetacheerde online specialisten rekenen op een vlekkeloze en snelle verwerking van de urenadministratie. Wij hebben er immers belang bij dat de opdrachtgever en de werknemers hierin optimaal gefaciliteerd worden zodat dit een perfecte samenwerking niet in de weg kan staan.

Vacatures


CMS Developer

Voor een internationaal opererende ICT dienstverlener zoeken wij een CMS developer. Als CMS Developer werk je in een gepassioneerd team dat in nauw overleg met klanten bezig is met het optimaliseren en ontwikkelen van projecten. Je bent verantwoor...

Lees meer
Merk Marketeer
  • Opzetten campagneplanning ism campagne coordinator voor gehele team
  • Briefen designers in het team betreffende de verwachtingen
  • Samen met het team bedenken eigenzinnige concepten voor salescampagnes 
  • Feedback geven aan, en aansturen van design...
Lees meer
Medior / senior .NET developer

Voor een prachtig internationaal werkend consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een medior of senior .NET developer. Je werkt in een dynamisch internationaal verband aan verschillende complexe opdrachten en hebt direct contact met klanten. De w...

Lees meer
Vacature overzicht