Sustainability en MVO

Sunstainability of duurzaamheid is voor ons key in de bedrijfsvoering en absoluut geen modewoord. Wij kiezen er vol voor om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen. Hieronder een overzicht van de maatregelen die we nemen op het gebied van people, profit en planet.

People

Wij streven er naar om een prettige werkomgeving voor onze medewerkers en kandidaten te creeren. Dit betekent dat we transparant zijn in ons recruitmentproces, een goede invulling hebben van de verschillende beloningscomponenten en oog hebben voor de gewenste ontwikkeling en begeleiding van onze mensen. 

 

Planet

In de beslissingen bij de keuzes van middelen houden we continue rekening met de factor Planet. We zijn vol electrisch met onze totale mobiliteit. Als we afspraken online kunnen afhandelen zullen we dit niet nalaten. Ons kantoor is dermate licht ingericht dat we bij daglicht geen extra verlichting nodig hebben. Al onze communicatie-uitingen doen we zoveel mogelijk online. 

 

Profit

Met onze dienstverlening helpen we mee om de maatschappij meer online te laten functioneren. Dit zorgt voor minder gebruik van allerlei resources en materialen die normaal gesproken nodig zijn voor een offline variant. Daarnaast geeft deze dienstverlening invulling aan anytime, anyplace, anywhere en dit past goed bij het huidige tijdsbeeld. We investeren in duurzame middelen zoals LED verlichting en A+++ apparatuur. TCO gaat bij ons altijd voor kort gewin. 

Vacatures


CMS Developer

Voor een internationaal opererende ICT dienstverlener zoeken wij een CMS developer. Als CMS Developer werk je in een gepassioneerd team dat in nauw overleg met klanten bezig is met het optimaliseren en ontwikkelen van projecten. Je bent verantwoor...

Lees meer
Merk Marketeer
  • Opzetten campagneplanning ism campagne coordinator voor gehele team
  • Briefen designers in het team betreffende de verwachtingen
  • Samen met het team bedenken eigenzinnige concepten voor salescampagnes 
  • Feedback geven aan, en aansturen van design...
Lees meer
Medior / senior .NET developer

Voor een prachtig internationaal werkend consultancy bedrijf zijn wij op zoek naar een medior of senior .NET developer. Je werkt in een dynamisch internationaal verband aan verschillende complexe opdrachten en hebt direct contact met klanten. De w...

Lees meer
Vacature overzicht